[Dėl Bernardo Liutkevičiaus paskyrimo Alytaus bažnyčios vikaru]. - (:unkn) unknown (My University, 1836)
Klebono Jokūbo Danilevičiaus prašymas Vilniaus vyskupui, jog paskirtų Alytaus bažnyčios vikaro pareigoms Bernardą Liutkevičių.
Keywords: Rankraščiai