[Laiškas] / Voiničius Aleksandras - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1902)
1 Vilniaus medicinos draugijos raštas, kad J. Belinskis atvyktų į komisijos posėdį, skirtą draugijos 100 metų jubiliejui parengti.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bieliński, Józef, 1848-1926; Voiničius, Aleksandras; Vilniaus medicinos draugija