[Laiškas] / Timiriazevas V. - Juozapui Montvilai. - (:unkn) unknown (My University, 1910)
1 laiškas dėl dalyvavimo priėmime, kuris bus surengtas atvykusio iš Anglijos į Peterburgą Liverpulio universiteto profesoriaus Bernardo Perso garbei.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Montvila, Juozapas, 1850-1911; Timiriazevas, V.; Anglija; Sankt Peterburgas (Rusija); Liverpulis (Anglija)