[Laiškas] / Andriolis (Andriolli) Mykolas, tapytojas - Liudvikui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1859)
1 laiškas - dėkoja už dovanotą arklį; žada padovanoti savo paveikslą, rašo apie tapybos darbą.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Andriolis, Mykolas Elvyras, 1836‒1893; Vilnius (Lietuva); Vrublevskis, Liudvikas