[Ašmenos dekano pranešimas Vilniaus vyskupijos konsistorijai dėl pamaldų už kunigaikštienę Aleksandrą]. - (:unkn) unknown (My University, 1850)
Jog dekanato bažnyčiose atlaikytos pamaldos už kunigaikštienę Aleksandrą, pagimdžiusią sūnų.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai