Inwentowanie kościoła Hoduciskiego. - (:unkn) unknown (My University, 1622)
Bažnyčios, jos reikmenų, drabužių, knygų, paveikslų aprašas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai