[Laiškas] / Okuličius (Okulicz) Kazimieras, laikraščio "Gazeta krajowa" redaktorius - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1922)
1 laiškas apie atsiųstos medžiagos išspausdinimą ir redagavimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Okulicz, Kazimierz, 1890-1981; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925