[Laiškai] / Laguna (Łaguna) Stanislovas, istorikas, teisininkas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1888)
2 laiškai, kad atsiųsto rankraščio apie J. Sniadeckį negalės išspausdinti žurnale "Atheneum".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bieliński, Józef, 1848-1926; Śniadecki, Jan, 1756–1830; Laguna (Łaguna), Stanislovas