[Šaukimas į teismą Aukštadvario (Trakų paviete) valdytojui Boguslavui Golejevskiui dėl Tartu pastalininkio (stolnik Derpski) Karolio Karačevskio Volko užpuolimo ir sužalojimo]. - (:unkn) unknown (My University, 1733)
Šaukimas į Trakų vaivadijos kaptūrinį teismą.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai