[Laiškas] / Urniežius, ekonomas - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas - apie siunčiamus kviečius, sviestą ir šaukimą į Kėdainius dėl pabėgusio iš Puzaičių kaimo baudžiauninko Kazimiero Lekonavičiaus; rašo apie šio ir kitų pabėgusių valstiečių ieškojimą Kėdainių apylinkės kaimuose. Minimas prižiūrėtojas Kazimieras Medekša.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kėdainių rajono savivaldybė (Lietuva); Kėdainiai (Lietuva)