[Laiškas] / Fajansas (Fajans) Maksimilianas, dailininkas - Mykolui Borchui. - (:unkn) unknown (My University, 1859)
1 laiškas apie knygų atsiuntimą iš A. Zavadzkio knygyno; mini A. Mickevičiaus "Vėlinių" litografijas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Fajans, Maksymilian, 1827-1890; Borch, Michał, 1806-1881; Mickiewicz, Adam, 1798-1855