[Adutiškio valdų Kairių kaimo gyventojų D.Radvilavičiaus prašymas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1827)
Prašymas dėl mokesčių už degtinės gaminimą ir dvaro komisoriaus prierašas šiuo reikalu.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai