Apsakimas karališkos malonės wissiems tiems žalnėrams ant gero, kurrie nuo maloningiausojo Prusų karalaus žalnerų išbėge - (:unkn) unknown (My University, 1737)
[Prūsijos karaliaus Fridricho Vilhelmo I įsakas].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Apsakymas karališkos malonės visiems tiems ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai