[Laiškas] / Banašas (Banasz) Danielius, pirklys - Ignotui Purickiui. - (:unkn) unknown (My University, 1795)
1 laiškas Kauno rotmistrui apie skolos sumokėjimą, iš jo paimtų dokumentų grąžinimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kaunas (Lietuva); Banašas (Banasz), Danielius; Purickis, Ignotas