Augustus Tertius... rex Poloniae, magnus dux lithvaniae... Significamus praesentibus literis nostris... - (:unkn) unknown (My University, 1744)
Lenkijos karaliaus Augusto III raštas, kuriuo transumuoja ir patvirtina Jono Kazimiero 1667.05.16.Kleščelių miesto teisių patvirtinimo privilegiją (žr. F1-279). Įrašyta: 1) 1576.07.04 Stepono Batoro privilegija apie Kleščelių miesto valdymąsi Kulmo teise, apie miesto žemių ribas ir mokesčius; 2) 1581.11.21 karalienės Onos Jogailaitės leidimas statyti Kleščeliuos rotušę ir tos pačios datos raštas apie herbo suteikimą Kleščelių miestui; 3) tų privilegijų ir tų raštų vėlesni patvirtinimai: 1588.06.15 ir 1601.07.16 - Žygimanto III Vazos; 1634.07.20 - Vladislovo IV Vazos; 1650.01.30 ir 1667.05.16 - Jono Kazimiero.
Keywords: Pergamentai