[Laiškas] / Uminska Vanda - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1921)
1 laiškas apie informacijos suteikimą Jozefui Navratilui.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Uminska, Vanda