[Laiškas] / Sapiega Aleksandras Mykolas, LDK kancleris - Bronskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1784)
1 laiškas Slonimo žemės teismo teisėjui, kad su Pčeclavskio reikalais nėra susipažinęs ir nežada veltis į ginčus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sapiega, Aleksandras Mykolas, 1730-1793; Broński, Ludwik; Slanimas (Baltarusija)