[Laiškas] / Remeris (Römer) Mykolas Kazimieras, Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
1 Mykolo Remerio tėvo laiškas apie piniginius reikalus ir sūnaus Mykolo bylą teisme. Minimi: Z. Petkevičius, J. Klotas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Römer, Michał Kazimierz, 1845-1920; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Römeris, Mykolas, 1880-1945