[Laiškas] / Franckevičius-Radziminskis (Frąckiewicz-Radzimiński) Viktoras - Jadvygai Kvintienei. - (:unkn) unknown (My University, 1901)
1 laiškas apie savo savo santykius su Adomu, Leonu ir kitais giminaičiais bei skolos išmokėjimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Franckevičius-Radziminskis (Frąckiewicz-Radzimiński), Viktoras; Kvintienė, Jadvyga