[Adutiškio valdų revizoriaus Jono Stunguro raportai Vilniaus kapitulai] - (:unkn) unknown (My University, 1817)
Šalia ekonominių reikalų liečia kai kuriuos buitinius klausimus.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai