[Daukantiškių dvaro dokumentai]. - (:unkn) unknown (My University, 1645)
Minimi dvaro savininkai, baudžiaviniai valstiečiai. Aprašomos bajorų muštynės dėl pievų prie Šaukštelio upelio.
Keywords: Rankraščiai