[Laiškas] / Heibovičiuvna (Hejbowiczówna) Marija - Adomui Karpovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas dėl straipsnio apie Druskininkų vaikų namus išspausdinimo laikraštyje "Dziennik Wileński".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Druskininkai (Lietuva); Heibovičiuvna (Hejbowiczówna), Marija; Karpovičius, Adomas