[Laiškas] / Zdanovičius (Zdanowicz) Aleksandras, filologas ir istorikas - Juozapui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1838)
1 pakvitavimas, kad pardavė J. Zavadskiui tris savo knygas ir pretenzijų neturės.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zdanowicz, Aleksander, 1805-1868; Zavadskis, Juozapas