[Laiškas] / Zdanovičius (Zdanowicz) Ignotas - Aleksandrui Zdanovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
1 laiškas apie studijas, laikomus įvairių disciplinų egzaminus, paramą iš namų. Minimas Jundzila.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zdanovičius (Zdanowicz), Ignotas; Zdanovičius, Aleksandras