[Laiškas] / Koženiovskis (Korzeniowski) Juzefas, rašytojas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1857)
1 raštas - J. Koženiovskio ir A. Zavadskio sudaryta leidybinė sutartis dėl visų J. Koženiovskio raštų išleidimo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Korzeniowski, Józef, 1797–1863; Zawadzki, Adam, 1814-1875