[Laiškai] / Zaleskis Hilarijus-Klemensas Protašas (Zaleski, pseud., Klemens Protasz), rašytojas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
12 laiškų apie K. Protašo raštų I tomo išleidimą, J. Kraševskio recenziją, nutarimą šį tomą konfiskuoti; apie rankraščių "Protaszowa Teka", Rozgawędki", "Parnas narodów" spausdinimą ir cenzūravimą. Minimas M. Gliuksbergas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Zaleskis Hilarijus-Klemensas Protašas (Zaleski, pseud., Klemens Protasz)