[Laiškai] / Poniatovskiai - Merkinės seniūnui Sapiegai - (:unkn) unknown (My University, 1726)
10 Poniatovskių laiškų Merkinės seniūnui Sapiegai.
Keywords: Poniatovskiai (giminė); Merkinė (Varėnos rajono savivaldybės teritorija, Lietuva); Laiškai; Rankraščiai; Sapiegų korespondencija