[Adutiškio dvaro Rokitų palivarko pajamų ir išlaidų apyskaita]. - (:unkn) unknown (My University, 1841)
Pajamų ir išlaidų 1841 m. registracijos knyga.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai