Wiadomość z majątku Jankiszek o przychodzie i rozchodzie wszelkiego zboża ... za miesiąc Maj roku 1825 - (:unkn) unknown (My University, 1825)
Jankiškių valdų 1825 m. gegužės mėn. javų bei pašarų apyskaita.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai