[Įvairių dokumentų, susijusių su XVIII a. pirmosios pusės Abiejų Tautų Respublikos užsienio politika, nuorašų rinkinys] - (:unkn) unknown (My University, 1700)
Įvairių dokumentų, susijusių su XVIII a. pirmosios pusės Abiejų Tautų Respublikos užsienio politika, nuorašų rinkinys: 1699 m. Karlovicų taikos sutartis; instrukcijos, derėtis dėl taikos su Osmanų imperija vykstantiems D. Britanijos, Šv. Romos imperijos, Lenkijos pasiuntiniams; Rusijos įgaliotinių Abiejų Tautų Respublikoje laiškai bei pareiškimai ir t.t. Antroji rankraščio dalis - įvairių dokumentų, susijusių su Strutinskių giminės valdomis, registras.
Keywords: Strutyński, Jan Michał, m. 1745; August II, 1670-1733, Lenkijos karalius; William III, 1650-1702, Didžiosios Britanijos karalius; Долгорукий, Василий Лукич, 1670-1739; Меншиков, Александр Данилович, 1673-1729; Шереметев, Борис Петрович, 1652-1719, grafas; Czartoryski, Michał Fryderyk, 1696-1775