[Laiškas] / Sapiega Antanas, Merkinės seniūnas - neišaiškintam adresatui, Pažaislio vienuolyno viršininkui, kunigui Valentinui. - (:unkn) unknown (My University, 1730)
1 laiškas dėl vienuolyno bylos, kurią žadėjo išspręsti, prašo atsiųsti ieškovą į jo dvarą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sapiega, Antanas Kazimieras, 1689-1739