Kunigo Boguslavo Korvino Gosievskio raštas - (:unkn) unknown (My University, 1744)
Raštas, kuriuo įkuria vargšams špitolę Savičiaus gatvėje, Vilniuje, ir jos išlaikymui paskiria 100000 auksinų bei rūmus.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai; Gosiewski, Bogusław; Vilnius (Lietuva)