[Laiškas] / Janovskis (Janowski) A. - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1850)
1 laiškas apie Senųjų Trakų benediktino vienuolio P. Genijaus mirtį ir jo knygų dalies perdavimą Gorodiščės benediktinų vienuolynui.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Janovskis (Janowski), A.; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Trakai (Lietuva)