Я малхер жикгимонтович сновский кгравж каштелян витебский державца куренецкий... - (:unkn) unknown (My University, 1585)
Merkelis, Žygimanto sūnus, Snovskis-Graužas, Vitebsko kaštelionas, iš Petro Adomavičiaus pirko Trakų raktininkui Benediktui Protasovičiui užstatytą Gorodeco (?) Gadovskio dvarą Naugarduko pav.
Keywords: Rankraščiai; Kauno universiteto biblioteka - Rankraščiai; Naugarduko rajonas (Baltarusija)