[Laiškas] / Tyzenhauzas Konstantinas, ornitologas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1850)
1 laiškas apie užsakomą ornitologijos veikalą, atsiųstas iš Varšuvos knygas, kurias prašo palaikyti savo knygyne.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Tyzenhauzas, Konstantinas, 1786–1853; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Varšuva (Lenkija)