Karališkas apsakimas, kad nejokios malkos ney padarrynei ney kittos draug su medinneis paukščeis ir tokioms skuroms be gilluojenčių ženklų į miestų wartus Prusų karalystės [...] - (:unkn) unknown (My University, 1738)
[Prūsijos karaliaus Fridricho Vilhelmo I įsakas dėl draudimo valstiečiams, neturintiems valdžios ar dvarininko leidimo vežti į miestą malkas, paukščius ir gyvulių odas].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Karališkas apsakymas, kad nejokios malkos nei padariniai ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai