[Adutiškio dvaro ir jam priklausančių Mirkliškių bei Stajėtiškio palivarkų turto aprašas]. - (:unkn) unknown (My University, 1769)
Surašyti grūdai, pasėliai, gyvuliai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai