[Laiškai] / Askenazis (Askenazy) Simonas, lenkų istorikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
6 laiškai apie giminės ir šeimos reikalus, mini savo parašytą darbą apie lietuvių konfederaciją 1812 m., veikalą apie Napoleoną, prašo atsiųsti Juzefo Harnovskio portretą šiam veikalui. Minimas Jonas Vileišis.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Varšuva (Lenkija); Askenazy, Szymon, 1866–1935; Napoléon I, 1769–1821, Prancūzijos imperatorius; Vileišis, Jonas, 1872-1942