Liber Metrices Copulatorum pro Parochia Serejensi - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Seirijų bažnyčios vedybų metrikų knyga.
Keywords: Rankraščiai; Švenčiausiosios Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčia (Seirijai, Lazdijų rajonas, Lietuva); Seirijai (Lazdijų rajono savivaldybė, Lietuva); Reitelaičio Jono fondas