[Ašmenos pavieto Dubravlianų dvaro pardavimo dokumentai] - (:unkn) unknown (My University, 1650)
Vilniaus kanauninkas Vaitiekus Žabinskis perleidžia Polocko vaivadijos pateisėjui Jonui Podbipientai ir jo žmonai Katerinai minėtą dvarą su palivarkais už 120.000 lenkiškų auksinų.
Keywords: Dubravlianai (Mastų rajonas, Baltarusija)