[Dubrovnios valdų inventorius]. - (:unkn) unknown (My University, 1795)
Surašyti dvaro pastatai, malūnas, karčiama, dirbama žemė, pievos, miškai, kaimai, valstiečiai, jų turtas, žemė, mokesčiai, duoklė, įsiskolinimas.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai