[Laiškas] / Caizikas (Caizik) Aleksandras, kalvis - laikraščio "Kurjer Litewski" redakcijai. - (:unkn) unknown (My University, 1913)
1 laiškas - prašo parašyti į laikraštį, kad jis su žmona pateko į Belsko kalėjimą dėl to, kad mokė vaikus tikybos dalykų.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bielskas (Lenkija); Caizikas (Caizik), Aleksandras; "Kurjer Litewski" redakcija