[Laiškas] / Davainis-Silvestraitis, Dovoina Silvestravičius Mečislovas, tautosakininkas, poetas - M. Šimkevičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1908)
1 laiškelis apie L. Uziemblos apsilankymą ir Kotirlos prašymą papasakoti apie Šimkevičiaus archeologinius darbus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Davainis-Silvestraitis, Mečislovas, 1849-1919; Uziębło, Lucjan, 1864-1942