[Laiškai] / Muravjovas Nikolajus, advokatas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
4 laiškai apie atsiminimus, teisiamųjų charakteristikas, jų laiškų, rankraščių atsiuntimą sudaromam rinkiniui apie revoliucinius įvykius Juodosios jūros laivyne. Lap. 2 - T. Vrublevskio atsakymas, kad dokumentus apie leitenantą P. Šmidtą jis perdavė poetui Tadui Micinskiui, parašiusiam pagal juos dramą "Potiomkin-Očiakov".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Муравьев, Николай Константинович, 1870-1936; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Miciński, Tadeusz, 1873-1918; Juodoji jūra