[Laiškai] / Konas (Kon) Henrikas, advokatas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
2 laiškai dėl paskaitos apie Lietuvos savivaldybę skaitymo datos; apie jo straipsnio "Prawa wyjątkowe" rekomendavimą Vilniaus periodikai.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Konas (Kon), Henrikas; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Lietuva; Vilnius (Lietuva)