[Laiškas] / Gobiata (Gobiatto) Ignotas - Pranciškui Girkantui. - (:unkn) unknown (My University, 1773)
1 laiškas apie atvykimą į Raseinius ūkio apskaitos reikalais; minima ten apsistojusi rusų kariuomenė.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Gobiata (Gobiatto), Ignotas; Girkantas, Pranciškus; Raseiniai (Lietuva)