[Laiškai] / Puzinina (Puzynina z Gűntherów) Gabrielė, rašytoja - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1858)
2 laiškai dėl nuomonės apie pridėtą rankraštį ir knygų atsiuntimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Puzynina, Gabriela, 1815-1869; Zawadzki, Adam, 1814-1875