[Laiškas] / Horainas (Horain) Julianas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1859)
1 laiškas dėl sąskaitos atsiuntimo už išverstą iš prancūzų k. apysaką.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Horainas (Horain), Julianas