[Laiškas] / Počobutas, Počobutas Odlianickis Martynas, astronomas, Vilniaus universiteto profesorius - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1797)
1 laiškas dėl sklypo išrūpinimo M. Korbutui, paskirtam Vilniaus universiteto prigimtinės teisės katedros profesoriaus Simono Malevskio padėjėju, kad iš šio sklypo galėtų gauti apie 2000 zlotų metinių pajamų. Minimi: vyskupas Kosakovskis, edukacinė komisija.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Počobutas, Martynas, 1728-1810; Vilniaus universitetas