Plan gruntu położonego między Wilenką, częscią wschodnią Wilna i Wilią, zamykaiący przedmiescie część Zarzecze, [...] - (:unkn) unknown (My University, 1800)
Dalies Užupio ir dalies Antakalnio priemiesčių (prie Vilniaus miesto) teritorijų planas, nubraižytas Juozapo Urbanovičiaus.
Keywords: Rankraščiai; Rankraščiai - Kartografija; Rankraščiai - Brėžiniai